Blivande brandmän! 10 tips och råd för att lyckas

Vi vill önska alla nya aspiranter till utbildningen SMO lycka till. Vi välkomnar er in i branshen och hoppas att framförallt utbildningen på MSB:s skolor kommer bli givande och att ni får blodad tand att ge er ut i arbetslivet för Skydd mot olyckor.

Många är säkert spända och sugna på att dra igång vad vi tror kommer bli det roligaste ni har gjort. Raddningsplatsen sammanställer här några tips på bra saker att tänka på inför ditt nya yrkesval, och för att du skall få ett jobb som brandman. Detta är ingen vetenskap utan bra tips och råd utifrån erfarenheter. DU kan vara med och påverka listan såklart.

Skriv en kommentar om vad du anser är viktigt för att bli brandman. Klicka på länken för att gå till artikeln om 10 tips och råd.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *