GOTT NYTT ÅR från Raddningsplatsen.se

Ett år har gått och 2012 är snart slut. Då vill vi ju självklart så ett slag för säkerhet med fyrverkerier. Sprid filmen så gott du kan. Som sagt året är slut men Raddningsplatsen har precis startat. Vår sajt drog igång för exakt ett år sedan och vi vill tacka alla som deltagit i diskussioner, tyckt till, varit med i testpanelen, bloggare osv. Men sedan vill vi tacka vår fina bransch som arbetar på med skyddet mot olyckor.

Vi kommer fortsätta vara det bollplank vi vill vara på nätet för vår bransch. Vi kommer fortsätta sprida era tankar och synpunkter för att arbetet med skydd mot olyckor skall bli ännu bättre. Dessutom vill vi passa på att tipsa yrkesfolk att ta del av dinsakerhet.se ett lätt sätt att förebygga är att sprida kunskap dessutom bra för yrkesmannen att själv lära sig samt få bra tipsa om enkla förebygganderåd att sprida vidare. Dela gärna filmen ovan.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *